Granittrin

Granittrin

Leder du efter flotte og udtryksfulde granittrin til at lægge i din have? Så er vi sikre på, at du kan finde noget der falder i din smag, når du kigger på vores store udvalg. Vores smukke granittrin passer perfekt til, når man skal give sin have lidt kærlighed. Byg en flot trappe med for eksempel vores granittrin i farven Spanish Black. Granit er et materiale, der ikke behøver noget vedligehold, og som holder i mange år. Granittrinene er jetbrændte, og har derfor en jævn overflade samtidig med at de er skridsikre. Granittrinene er smukke både tørre som våde.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

4 vare(r)
GranittrappetrinLysgr-20
1.698,00 kr pr. stk
GranittrappetrinFavacoMrkgr-20
GranittrappetrinSpanishBlack-20
4 vare(r)

Opgradér din have med unikke granittrin

Har du en gårdhave eller et sted i din have hvor du gerne vil have lagt sten, så kan vi klart anbefale at du tager et kig på vores fine udvalg. Granittrin er et flot naturmateriale, som skaber et elegant og tidløst udtryk. Fordi granit er sådan et stærkt materiale, vil trappen også holde i mange år med et minimum af vedligeholdelse. Vi forhandler flere forskellige granittrin i farverne rød Nordland, Hubei lysegrå, Dalian Dark og Spanish black. Fælles for de viste her på siden er, at de alle er jetbrændte. Det vil sige, de har en ensartet og jævn overflade og er skridsikre. Derfor er granittrin både et praktisk og et æstetisk valg, som vil pryde din have i mange år frem. Find inspiration og se vores tidligere arbejde her.

Find dine nye sten og fliser blandt vores store udvalg

Leder du efter andre sten end granittrin, så har vi selvfølgelig et stort udvalg af mange forskellige slags fliser og sten i naturmaterialer. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af smukke granitfliser, som egner sig perfekt til at lave en flot terrasse med. Læg de flotte granitfliser i ensartede farver, eller leg med udtrykket og læg fliser i forskellige farver for at skabe din helt egen stil. Vi har et stort udvalg af forskellige fliser, så du kan helt sikkert finde lige præcis de farver som passer til dit hjem og din have.

Pift din terrasse op med natursten

Med vores flotte chaussesten kan du skabe en unik terrasse hjemme hos dig selv. Chaussesten, eller brosten som de også kaldes, er robuste og kan godt klare kørsel. Med chaussesten kan du være kreativ i dit uderum fordi der er så mange forskellige typer og farver at vælge imellem. Vi har chaussesten fra mange forskellige lande, og du kan for eksempel købe sten fra Portugal, Sverige og Indien. På den måde får du lidt af verden med hjem, og du kan skabe dit helt eget kreative helle derhjemme.

Er du i tvivl om, hvilke granittrin, chaussesten eller granitfliser du skal vælge til dit hjem, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning. Vi hjælper dig med at finde de sten, der vil passe perfekt til din terrasse eller have, og ved køb at større mængder af granittrin eller andre fliser og sten, så har vi fri fragt til hele Danmark. Så kan det ikke blive nemmere at opgradere sit haverum!