Granit pullerter

Granit pullerter

Granit er en naturlig bjergart, som bliver brugt til alverdens haveprojekter. Og det er der en god grund til. Det er et stærkt naturmateriale, som findes i mange forskellige fine farvekombinationer. Her på siden kan du se vores udvalg af granit-pullerter, som ligeledes fås i flere forskellige nuancer. Pullerten er en elegant måde at markere en afgrænsning på. De kan for eksempel placeres i indkørslen, for enden af et havebed eller for at markere begyndelsen på din grund.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

4 vare(r)
GranitpullertMrkgr-20
1.562,50 kr pr. stk
GranitpullertRd-20
1.562,50 kr pr. stk
GranitpullertLysgr-20
1.562,50 kr pr. stk
Skulpturisortbasaltvandfontne100cm-20
4 vare(r)

Kun fantasien sætter grænser

Vores elegante granit-pullerter måler 20x20x120cm., og kan placeres overalt i haven for et unikt udtryk. Pullerten er oprindeligt noget, vi kender fra havne. Her står den klar, når skibene kommer i havn, så de kan blive tøjret sikkert fast. På grund af pullertens centrale placering på havnen for skibets rejse, er det en gammel sømandstradition af røre pullerten både som det sidste før afrejse og det første ved hjemrejse. Dén tradition har gjort pullerten til et symbol for hjemmet og det at vende tilbage.

Sæt din pullert som afgrænsning til din grund, dit bed eller andet, eller placér den som et smukt symbol for hjemvending tæt ved hoveddøren til dit hjem. Når det drejer sig om, hvor du skal placere vores elegante og enkle granit-pullerter, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Giv din have kant med sten

Leg med kontraster, når du designer din have. Kontrasten mellem de grønne planter og det rå udtryk, som sten giver, er smuk side om side med havens farverige blomster. Kontrasten mellem grønt og gråt, mellem blødt og råt er en oplagt måde at give din have personlighed på. Hvis du er interesseret i elegante stenløsninger til din have, er vores brosten, chaussesten og bordursten garanteret noget for dig.

Har du lyst til at blive inspireret? Så gå på opdagelse i nogle af de projekter, som firmaet bag Drømmehave.dk har stået for i årenes løb på vores inspirationsside. Her kan du både se projekter fra private haver og fra have- og gangstier. Der er mange måde at designe en have på, men kun én have, der er er din drømmehave. Lad os hjælpe dig på vej med at indrette den.

Har du nogle spørgsmål?

… I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive til vores kompetente kundeservice via vores kontaktformular. Hos Drømmehave.dk er vi eksperter med et stort og indgående kendskab til natursten og alle de muligheder, de fører med sig. Vi har masser af innovative idéer, og vi glæder os til at hjælpe dig på vej til at opnå din drømmehave.

Vi forhandler alle typer af belægninger. Det gælder alt fra mosaiksten til teglklinker, fra trædesten til granittrin. Er du stadig ikke helt sikker på, hvordan din ultimative drømmehave ser ud? Det er vigtigt at have en vision og nogle gode idéer at gå ud fra. Og hvis du ikke har dét endnu, kan vi hjælpe dig på vej. Følg os på Instagram og Pinterest og lad dig inspirere af vores unikke designs.