Kantsten i granit

Kantsten i granit

Hvis du har brug for kantsten til din grund, så er du kommet til det helt rette sted. Ved Drømmehave udbyder vi nemlig flotte granitkantsten til mange forskellige formål. Du kan se udvalget herunder og læse meget mere om de forskellige slags kantsten i granit.

Hvis du er i gang med den helt store renovering udenfor, får du måske også brug for andre slags sten end kantsten. Det kunne være brosten til haven, som virkelig kan gøre noget positivt for udseendet. Det kunne også være, at du står og mangler mosaiksten. De kan også skabe et helt unikt udtryk som belægning for eksempel i din indkørsel. Eller måske du overvejer, om granitpullerter ville passe perfekt ind hos dig? Uanset hvad, finder du det hele hos os.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

8 vare(r)
KlvetkantstenPortugisiskilysgr-20
BedkantKlodsisortgranit2strrelser-20
KantstenKuppamilysgr-20
fra 
287,50 kr pr. lbm
KlvetkantstenRdNordland-20
fra 
280,00 kr pr. lbm
KantstenLysegrmedklvettop-20
KantstenSpanishBlack-20
337,50 kr pr. stk
SavetogjetbrndtkantstenPortugisiskilysgr-20
8 vare(r)

Hvad kan du bruge kantsten til?

Kantsten kan du bruge til mange forskellige projekter. Hvis du for eksempel skal etablere en trappe, er kantsten helt perfekte. Men du kan også bruge kantsten til haven til et helt andet projekt som for eksempel blomsterkasser eller højbede. Hvis du har grønne fingre og for eksempel går og drømmer om et bed, kan kantsten helt bestemt sagtens spille en vigtig rolle i din have.

Men der er flere steder endnu, hvor du kan bruge kantsten. Du kan nemlig også bruge dem til havemure, ligesom kantsten til indkørsel kan være det perfekte match. Så uanset hvilket projekt du har gang i udenfor, så er der altså en god chance for, at du får brug for kantsten til formålet. Men hvilke slags kan du så købe?

Hvilke kantsten kan du få?

Hos Drømmehave finder du kantsten i granit med forskelligt udseende. Blandt andet kan du vælge mellem forskellige farver. Du kan for eksempel finde granitkantsten i en lysegrå farve, ligesom du også kan vælge andre i en rødlig nuance. Hvilken farve du skal vælge, kommer helt an på, hvilket udtryk du gerne vil skabe.

Men du kan også finde granitkantsten, som har forskellige former. Du kan nemlig vælge forskellige firkantede, aflange kantsten. Og så finder du også et udvalg af radiuskantsten, som buer. Endelig kan du også vælge mellem forskellige størrelser inden for de forskellige slags. Så det skulle nok være til at finde en slags kantsten, som passer perfekt ind i din have eller indkørsel.

Samtidig finder du hos os billige kantsten til haven, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig vigtigt for os, at du finder kantsten, som kan fuldende looket i enten din have eller indkørsel og holde i mange år, så du har noget smukt at kigge på hver dag.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Drømmehave er det vigtigt for os, at du finder de helt rette sten første gang. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi sikrer dig, at der er masser af erfaring og viden bag vores rådgivning. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular, hvor du kan skrive dine spørgsmål til os. Men du er også velkommen til at ringe til os eller sende os en mail - Så skal vi nok sørge for, at du får den fornødne hjælp.