Bordursten

Bordursten

Er du i gang med forny din indkørsel, og leder du efter flotte sten til at byde dine gæster velkommen? Så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af flotte og unikke Bordursten. Bordursten i granit egner sig specielt godt til belægning i indkørsler, da de er tykke og robuste fliser, som kan tåle kørsel. Med Bordursten i din indkørsel sørger du, for en flot præsentation af dit hjem. Vi forhandler Bordursten i granit i mange forskellige farver, så du kan helt sikkert finde de sten, som vil passe perfekt til dit hjem og indkørsel.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

4 vare(r)
BordurstenRd-20
575,00 kr pr. stk
BordurstenMrkgr-20
575,00 kr pr. stk
BordurstenSort-20
787,50 kr pr. stk
BordurstenLysgr-20
575,00 kr pr. stk
4 vare(r)


Brug Bordursten i indkørsler og belægning

Når man skal anlægge nye fliser i sin indkørsel, så er der mange forskellige ting at tænke på. Det skal være fliser eller sten, som er robuste nok til at kunne tåle lettere trafik hver eneste dag, og samtidig vil man gerne have noget, der ser flot ud. Indkørslen er trods alt det første man møder, når man kommer til sit hjem. Med Bordursten slår du to fluer med ét smæk – Bordursten er nemlig både stærke nok til at kunne klare køretøjer, da de er en tyk flise, og samtidig er de virkelig flotte at se på.

Er du også på udkig efter fliser til et terrasse- eller haveprojekt, så har vi heldigvis det du søger. Vi forhandler teglklinker, som egner sig rigtig godt til projekter udendørs. Teglklinker er et alternativ til traditionelle fliser, og er et godt valg, hvis du er på udkig efter fliser med et æstetisk smukt udtryk, og som er robuste og holdbare.

Find inspiration mange steder

Det er ikke altid lige nemt at skulle renovere eller opgradere i hjemmet. Nogle gange kan det være svært at finde inspiration, eller lige præcis de sten eller klinker, som man går og drømmer om. Nogle gange kan man dog finde inspiration lidt usædvanlige steder. Vores Bordursten kan du for eksempel have set i gågader i diverse byer, da de er populære at bruge til dette. De smukke Bordursten i granit egner sig således både til belægning offentlige steder såvel som i den private indkørsel.

Har du brug for at opgradere din have med for eksempel trappetrin eller nye fliser, så kan du med fordel tage et kig på vores superflotte granittrin. De smukke granittrin passer perfekt til alle haver, og kan fås i mange forskellige farver. Granittrinene som er jetbrændte har en ensartet og jævn overflade og er behagelige at gå på.

Find de Bordursten som passer til dit hjem

Det kan være svært at vælge, hvilken type Bordursten, som vil passe godt til ens indkørsel da der er så mange flotte farver at vælge imellem. Du kan blandt andet få de flotte Bordursten i granit i flotte røde og sorte farver. Kig forbi vores hjemmeside, og find Bordursten til gode priser.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af Bordursten eller nogle af vores andre produkter, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for, at du får præcis den hjælp, du har brug for, så du kan komme godt i gang med dit belægningsprojekt til haven eller indkørslen.