Trædesten & ølandsbrud

Trædesten & ølandsbrud

Leder du efter en måde at gøre din have unik og speciel på, så er trædesten spændende måde at tilføre et rustikt element. Trædesten og ølandsbrud er smukke natursten med en plan trædeflade, så de er behagelige at gå på. De kan bruges på mange forskellige måder. Brug for eksempel trædestene til at anlægge små bede eller stier i din have.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

7 vare(r)
TrdestenGr4045cm-20
TrdestenGrrd4050cm-20
TrdestenSort4045cm-20
Rdlandsbrud36cm-20
465,00 kr pr. m²
Rdlandsbrud48cm-20
497,50 kr pr. m²
Udsalg
TrdestensandstenkvartsitGyldenGialloAntico-20
Specialpris 459,00 kr
Pris: 490,00 kr
Udsalg
SandstenfliseGrigioAnticoSoldaterflise-20
Specialpris 623,00 kr
Pris: 660,00 kr
7 vare(r)


Få et unikt udtryk i din have med trædesten

Med trædesten og ølandsbrud kan du nemt opnå et klassisk og smukt udtryk i din have. Vores trædesten egner sig specielt godt til at lave små, hyggelige stier gennem haven. På denne måde kan man lave små veje rundt i haven, som en guidet tur blandt rosenbuske og blomsterbede. Med trædesten bliver det ekstra sjovt at være sin egen havearkitekt.

Hvis du leder efter måder at fremhæve dine urte- eller blomsterbede på, så kan vi anbefale at bruge kantsten til dette. Kantsten er en unik og anvendelig måde at skabe et ekstra fokus på dine flotte bede. Kantsten kan desuden bruges til at lave havemure eller til indkørslen. Det er kun din fantasi som sætter grænser for brugen af de flotte kantsten, som fås i mange forskellige farver og former.

Smukke og unikke trædesten til haven

De flotte trædesten er naturmateriale, så selvfølgelig er der ikke to sten som er ens. Trædestenene kommer i mange forskellige farver og varianter, og det gør dem ekstra specielle, at de hver især har deres særegne træk. Dette gør det også ekstra sjovt og spændende at lægge stenene i haven til bede eller små stier, fordi man virkelig kan lege med, hvilket udtryk man gerne vil have i sin have. Du kan for eksempel lave mønstre eller områder, som har den samme nuance.

Ønsker du et mere skulpturelt udtryk i din have, kan du også lege med at bruge trædestene som enkeltstående elementer, for at skabe kunstneriske åndehuller i din have. Vi har desuden også et udvalg af flotte pullerter i granit forskellige farver, som kan bruges til alverdens haveprojekter.

Find de helt rigtige trædesten til din have

Med trædesten i din have er du sikret et unikt udtryk i din have, og smukke sten som komplementerer hinanden. De smukke trædesten er flotte i al slags vejr – lige meget om de er våde eller tørre, og de vil tilføre et ekstra element af rå natur til din have, som vil tage sig smukt ud både sammen med haver der står snorlige eller sammen med lidt vildere haver. Trædesten kan være med til at give en middelalderlig atmosfære, og de vil passe rigtig godt til for eksempel en snapsehave med et udvalg af fine krydderurter.

Leder du efter nogle mindre sten til belægning i din have eller indkørsel, så kan du tage et kig på vores fine mosaiksten. De kan ligeledes bruges til mange forskellige formål, og er også fine til at lave stier i haven.

Sidder du inde med nogle spørgsmål om vores trædesten eller nogle af vores andre produkter, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig, så du finder præcis de trædesten eller andre natursten, som du har brug for til netop dit haveprojekt.