Teglklinker

Teglklinker

Når du skal anlægge en terrasse eller har gang i et andet haveprojekt, vil du helt sikkert gerne have, at du ender med et flot resultat. Og hvis udseendet er vigtigt for dig, så bør du overveje at vælge teglklinker til projektet. Teglklinker til belægning er nemlig et smukt alternativ til traditionelle fliser. Og du kan bruge dem i flere sammenhænge.

Hos Drømmehave har vi forskellige muligheder, når det kommer til teglklinker udendørs. Herunder kan du se vores udvalg og finde frem til, hvilke teglklinker du kunne tænke dig at have liggende uden for dit hjem.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

11 vare(r)
TeglklinkerOdense215x105x50mm-20
TeglklinkerManchester266x50x62mm-20
Udsalg
TeglklinkerBaggeridgeRestpartica10m-20
Specialpris 500,00 kr
Pris: 795,00 kr
Udsalg
TeglklinkerBornholmerkileRestpartica2m-20
Specialpris 687,50 kr
Pris: 795,00 kr
TeglklinkerGotland20010052mm-20
TeglklinkerElba215x105x50mm-20
TeglklinkerBretagne200x100x52mm-20
TeglklinkerTrvebrndt220x105x52mm-20
TeglklinkerVintageAmsterdam2005060mm-20
TeglklinkerVintageGent2005060mm-20
11 vare(r)

Unikke og praktiske teglklinker

Det smukke udseende på teglklinker i form af hårdtbrændt ler er bestemt ikke den eneste force, som de har. Teglklinker er nemlig også rigtig holdbare, og de kan holde til meget forskelligt vejr. Så de er altså både pæne og praktiske. Samtidig får de endda en helt særlig patina over tid, som gør, at de bliver endnu smukkere og helt unikke at se på.

Så hvis du gerne vil have en rigtig smuk og særpræget terrasse, er teglklinker bestemt et godt valg. Du kan også bruge dem til andre forskellige haveprojekter. Og der er mulighed for at placere klinkerne i dekorative mønstre, hvilket er med til at gøre dem ekstra unikke. Så der er altså masser af muligheder, når det kommer til teglklinker.

Vores udvalg byder blandt andet på teglklinker i sort. Men du kan også vælge gule teglklinker - den såkaldte Odense-klinke. Det er nemlig den, der kendetegner Odenses gader og fortove. Uanset hvilken farve du vælger, vil du helt sikkert ende med et flot resultat. Og skulle vi ikke have den type klinke, som du ønsker, bestiller vi den selvfølgelig gerne hjem.

Endelig kan du være sikker på, at vores teglklinkers priser er fordelagtige for dig. Og du kan selv tjekke vores priser per kvadratmeter ud her på siden.

laegning-af-tegl-belaegning

Stort udvalg af sten til terrassen og haven

Hos Drømmehave finder du et væld af sten og klinker til masser af forskellige formål. Ud over teglklinker tilbyder vi blandt andet også chaussesten. Det er også en rigtig smuk og dekorativ type sten, som du blandt andet også kan benytte til terrasser.

Blandt vores udvalg finder du også granitfliser i mange fine farver. Og dem kan du ligeledes bruge til terrassen. Men du kan også hente endnu mere inspiration på vores hjemmeside ved at dykke ned i et udvalg af vores projekter, hvor du kan se en masse fine billeder.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hos Drømmehave har vi masser af erfaring med både teglklinker og alle de andre typer sten, som vi udbyder. Og vi vil altid gerne hjælpe dig til at træffe det bedst mulige valg, når det kommer til vores sortiment af produkter. Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvilken slags sten man lige skal vælge til sit projekt. Eller måske du er i tvivl om, hvilken farve du skal vælge. Dit tvivlsspørgsmål kan også handle om noget helt tredje.

Men uanset hvad det er, du har brug for hjælp til, så kan du kontakte os på flere måder, hvis du ønsker rådgivning. Du kan ringe til os på tlf. +45 70 20 18 22. Du er også altid velkommen til at skrive til os. Det kan du enten gøre ved at sende en mail til info@drømmehave.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

vedligeholdelses-af-taglklinker-link