Skifer og sandsten

Skifer og sandsten

Er du på udkig efter måder at forny din terrasse og have, så er vores skifer fliser et rigtig godt bud på en måde at tilføje både æstetik og anvendelighed. Med skifer fliser kan du anlægge stier, lave terrasse, flotte mure i haven og mange andre ting. Skifer er et naturligt forekommende materiale og bliver udvundet fra bjerge. Med naturlige skifer fliser får du et flot og råt look, som vil se godt ud på enhver terrasse og i enhver have.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

7 vare(r)
Udsalg
SandstenfliserGyldenGialloAnticoiromerskmnster-20
Specialpris 378,00 kr
Pris: 421,00 kr
Udsalg
SandstenfliserGrigioAnticoiromerskmnster-20
Specialpris 378,00 kr
Pris: 421,00 kr
Brazilskifer40x80x3cm-20
640,00 kr pr. m²
Brazilskifer60x60x3cm-20
640,00 kr pr. m²
Brazilskifer30x60x3cm-20
640,00 kr pr. m²
Udsalg
TrdestensandstenkvartsitGyldenGialloAntico-20
Specialpris 459,00 kr
Pris: 490,00 kr
Udsalg
SandstenfliseGrigioAnticoSoldaterflise-20
Specialpris 623,00 kr
Pris: 660,00 kr
7 vare(r)

 

 

 

Brug skifer til at anlægge din drømmehave

Skifer fliser til udendørs brug er utrolig smukke og tilfører et unikt og råt look til din have og terrasse. Med vores skifer fliser kan du trygt anlægge din nye terrasse, stier i haven eller bruge dem til andre projekter rundt omkring i din have. Skifer fliser kan bruges til mange ting ikke kun til at lave en terrasse. Brug dem for eksempel til at lave en smuk indkransning af din urtehave, hvor du har dejlige urter og sætter pris på et æstetisk udtryk.

Vil du gerne personliggøre din have, og har du en forkærlighed for lidt finurlige ting, så har vi et stort udvalg af sjove figurer og fuglebade, som kan gøre enhver nabo misundelig.

Brug skifer på præcis din måde

Med skifer fliser kan du anlægge terrasser og stier præcis på den måde, du har lyst til. Skifer fliserne kan lægges traditionelt, men du kan også udøve din kreativitet, og lege med forskellige måder at lægge fliserne på. Forskellige mønstre og brug af skifer kan være med til at give din have et helt unikt udtryk, som ikke findes andre steder. Det er sjovt at være kreativ i haven, og med skifer fliser kan du sætte dit eget præg på din have og din terrasse.

Leder du efter nye sten til din indkørsel, så kan vi anbefale vores Bordursten, som du kan få i mange forskellige farver. Bordursten egner sig rigtig godt til belægning i indkørsler, fordi de både er robuste nok til at kunne holde til køretøjer, og samtidig er flotte og sørger for en god velkomst til dit hjem. Vi forhandler mange forskellige farver og nuancer af Bordursten, så du kan helt sikkert finde dem, som vil passe perfekt til dit hjem og indkørsel.

Mød vores kalksten Wachenzeller Dolomit

Skifer og sandsten i mange varianter

Hos Drømmehave.dk kan du finde et stort udvalg af skifer fliser til både indendørs og udendørs brug samt et bredt udvalg af flotte sandstensfliser. Sandstenene er gyldne og har en naturkløvet top, som sikrer et smukt og æstetisk udtryk i din have eller på din terrasse. Sandsten er en vejrfast og hård sten, som dermed kan tåle lidt af hvert. Vi leverer sandsten og sand klinker i moduler. Ring til os i dag og få et godt tilbud på dit køb af sandstensfliser - gør din have til en drømmehave. 

Et andet flot naturprodukt, som egner sig perfekt til indkørsler, er vores flotte skærver. Med disse smukke sten er du sikret et smukt helhedsindtryk i din indkørsel, som er den perfekte måde at byde gæster velkommen på. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.