Find flotte granitfliser til din terrasse

Find flotte granitfliser til din terrasse

Står du og mangler de helt rette terrassefliser? Måske du længe har ledt efter lige netop de fliser, du har brug for? Men det kan også være, at du stadig ikke er helt sikker på, hvilke fliser, der passer til din terrasse. Hos Drømmehave har vi et stort udvalg af fliser til terrassen. Herunder kan du finde hjælp til at udvælge de helt rette fliser for dig.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

11 vare(r)
GranitfliseDalianGreyLysgr-20
Udsalg
SandstenfliserGyldenGialloAnticoiromerskmnster-20
Specialpris 378,00 kr
Pris: 421,00 kr
Udsalg
TrdestensandstenkvartsitGyldenGialloAntico-20
Specialpris 459,00 kr
Pris: 490,00 kr
Udsalg
SandstenfliserGrigioAnticoiromerskmnster-20
Specialpris 378,00 kr
Pris: 421,00 kr
Udsalg
SandstenfliseGrigioAnticoSoldaterflise-20
Specialpris 623,00 kr
Pris: 660,00 kr
11 vare(r)

Hvorfor vælge granitfliser?

Et populært valg til terrassen er granitfliser. Og granitfliser udendørs er populære af flere grunde. For det første er de rigtigt smukke at se på. For det andet er det en holdbar løsning – Og så passer de perfekt på terrassen, da de bør bruges steder, hvor der ikke er trafik fra køretøjer. På terrassen skulle den eneste trafik jo gerne være dig og din familie og venner, der går hen i havestolen eller hen til grillen.

Granitfliser i flotte farver

Samtidig finder du et bredt udvalg af granitfliser hos os. De findes i et væld af farver. Du kan fx vælge sorte granitfliser. De kan være med til at skabe hygge i haven og på terrassen. Men er der allerede ret mørkt i området omkring din terrasse, kan du også sagtens vælge granitfliser i andre farver, blandt andet forskellige nuancer af grå. Vælger du en lysegrå udgave, kan granitfliserne være med til at lysne området ved terrassen.

Du kan også finde nuancer af rød. De kan være med til at skabe et mere unikt look i din have. De kan for eksempel passe godt ind, hvis du ellers har mest neutrale farver ved huset og terrassen. Der er altså masser af farver at vælge imellem, så det er bare med at overveje grundigt, hvilken farve, der lige ville passe ind i din terrasse og i din stil.

Mød vores kalksten Wachenzeller Dolomit

Kombiner med fine pyntefliser

Måske du også gerne vil pynte din have med flotte sten? Så går du sjældent galt i byen med chaussesten. De kan være med til at skabe et romantisk udtryk, som er helt sit eget. Du kan bruge chaussesten som pynt rundtomkring i haven ved at lave en lille sti, hvor man kan gå. Det er samtidig også praktisk, hvis det for eksempel har regnet. Så behøver man ikke at gå på det våde græs og få våde fødder.

Trædesten er et andet godt bud på en slags sten, der kan give liv til din have. Dem kan du nemlig også bruge som et pynteelement i selve haven.

Endelig kan du også vælge brosten. Med brosten får du en stabil belægning, men de er ikke blot praktiske. De har også et flot rustikt udtryk over sig. Brosten kan bruges til mange formål. For eksempel kan du bruge dem til din indkørsel. Du kan også snildt bruge dem rundtomkring i haven. Der er ligeledes et bredt udvalg og masser af nuancer at vælge imellem, når det kommer til brosten.

Du kan altså sagtens kombinere granitfliser på terrassen med en anden slags sten i haven for at skabe et unikt og flot udtryk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du fundet frem til, hvilke terrassefliser du godt kunne tænke dig i din have? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på terrassefliser. Uanset om det er chaussesten, brosten eller granitfliser på tilbud du søger, finder du altid gode priser hos os.