Stenmel og grus

Stenmel og grus

Hos drømmehave er mulighederne er mange, når det kommer til materialer indenfor belægningsprojekter. Vi står klar med alt til dit projekt, hvad end det skulle være af knust granit eller mere lerholdige grustyper. Hos os er mulighederne mange. Blandt andet kan du vælge stenmel, som er velegnet til fuger mellem fliser og stier. Derudover findes der flere grustyper, som er perfekte til ilægning af fliser. Dyk ned i vores sortiment af stenmel – Så kan vi realisere dine drømmeprojekter sammen!

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

10 vare(r)
Brolggergrus08mm-20
940,00 kr pr. ton
Stabilgrus032mm-20
940,00 kr pr. ton
StenmelGrellermrkgr-20
Udsalg
ChampostNaturstenBrunmix1116mm1ton-20
Specialpris 1.280,00 kr
Pris: 1.385,00 kr
Udsalg
ChampostSandkassesandHavsand1ton-20
Specialpris 1.054,00 kr
Pris: 1.090,00 kr
ChampostAfretningssand04mm20kg-20
ChampostSortstenmel02mm20kg-20
ChampostGrstenmel02mm20kg-20
Udsalg
ChampostPerlesten28mm1ton-20
Specialpris 1.193,75 kr
Pris: 1.240,00 kr
10 vare(r)

 

 

 

Stenmel til ethvert projekt

Hos Drømmehave har vi alt i granit- og natursten. Vi har mange års erfaring og er altid klar til at rådgive og vejlede dig. Så hvad enten dit projekt står og mangler brolæggergrus, stabilgrus, skærver, trædesten eller pigsten, så kan du finde det hos os.

Har du brug for inspiration til en ny terrasse, indkørsel, trappe eller have, kan du finde det på vores inspirationsside her.

Drømmehave er en del af Bent Vangsøe Natursten A/S, hvilket er en 100% danskejet virksomhed med egen direkte import af natursten fra hele verden. Med det brede sortiment af stenarter fra Norge, Sverige, Portugal, Kina m.fl. formår vi at have et udvalg, hvor du med sikkerhed kan finde det, der matcher dit næste projekt.

Fra tanke til realisering

Hos Drømmehave forsøger vi at gøre dine drømmeprojekter til virkelighed på en overskuelig måde. Skulle din have trænge til at blive frisket lidt op, kan chaussesten blandt andet være et smuk boost i form af et stisystem. Hvad med en terrasse eller plads af smukke granitfliser? Eller forestil dig en ny indkørsel af teglklinker, som pynter huset og grunden til det ypperste? Tag et kig i vores inspirationsunivers og fordyb dig ned i de mange muligheder. Mulighederne er mange, det er blot fantasien som sætter grænser.

Vi gør det nemt

Vi ønsker at gøre dit projekt mest muligt overskueligt. Vi vil altid gerne hjælpe med at få din tanke til handling, og sammen realisere dine drømme og ønsker. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig på rette vej til at kunne realisere dine drømmeprojekter.

For at spare din tid, har vi lavet en beregningstabel. På denne måde får du et nemt overblik over, hvad hvert enkelt produkt koster. Så skal du ikke bekymre dig om priser, hvad enten det måtte være på stenmel eller stabilgrus. Vi har samlet bred inspiration fra tidligere projekter - man kan næsten sige, at vi har været hele Danmark rundt.

Hos Drømmehave.dk er der fri fragt på alle ordrer, sikker e-handel, stort udvalg og hurtig levering. Har du lyst til at tage en uforpligtende snak om dit næste projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70201822 eller send os en mail på info@drømmehave.dk.