Skærver

Skærver

Hos Drømmehave tilbyder vi flotte skærver til forskellige projekter. Skærver er perfekte til alt fra indkørsler og bed, så det er kun fantasien som sætter grænser. Vi har et udvalg af forskellige nuancer såsom sort norsk Hyperit og sort svensk Diabas, så du kan få lige det udtryk, som du drømmer om. Se vores store udvalg af skærver til dit drømmeprojekt her.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

7 vare(r)
SkrverSortHyperiti1116mm-20
SkrverGri1116mm-20
1.287,50 kr pr. ton
Udsalg
ChampostRdegranitskrver812mm1ton-20
Specialpris 1.280,00 kr
Pris: 1.290,00 kr
Udsalg
ChampostHvidegranitskrver811mm1ton-20
Specialpris 1.280,00 kr
Pris: 1.290,00 kr
SkrverSortHyperiti3245mm-20
7 vare(r)

Skærver til dit drømmeprojekt

Med skærver kan du få en flot og ensartet indkørsel. Den knuste granit er flot at se på, og danner et godt grundlag i en indkørsel, hvor der er trafik hver dag. De flotte grå nuancer står flot til de fleste steder. Skærver er selvfølgelig et naturprodukt, og derfor varierer farverne i stenene. Du kan bruge skærver i din indkørsel, eller på stier og i bede. Er du mere kreativ kan du anrette et japansk bed eller have og opnå et ægte asiatisk smukt udtryk i din have med de flotte skærver af granit. Vi har skærver af den reneste knuste granit ned til forskellige dekorative størrelser.

Vi har mange forskellige produkter, som du kan finde og udforske på vores hjemmeside. Find inspiration blandt nogle af vores tidligere arbejdsopgaver, og få idéer til, hvordan du kan opgradere din have eller indkørsel med skærver og andre natursten. I vores stores udvalg kan du helt sikkert finde de flotte natursten, som passer præcis til dit projekt til haven. 

Kombinér vores natursten for smukt helhedsudtryk

Leder du efter fine natursten til at lave flotte stier i din have, som muligvis forbinder haven med indkørslen med knust granit, så skulle du tage et kig på vores smukke chaussesten – eller brosten som de også bliver kaldt. Vores chaussesten kommer i virkelig mange forskellige nuancer og farver, og du kan derfor helt sikkert finde dem som passer til dit projekt til haven. Chaussesten er robuste, men samtidig smukke og gode at gå på, så derfor egner de sig rigtig til for eksempel anlæggelse af en sti gennem haven. Så hvad end du søger, skærver, chaussesten eller en helt tredje natursten, så finder du det hos os. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvad end du er på udkig efter skærver til en ensartet indkørsel, flotte teglklinker til din kommende terrasse eller noget helt tredje, så må du ikke snyde dig selv for at gå på opdagelse i vores store udvalg af natursten. Vi forhandler natursten til alle projekter og til knivskarpe priser. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at finde præcis de skærver eller andre natursten, som vil passe godt til dit projekt, og du kan altid kontakte os med spørgsmål – så hjælper vi dig med at komme frem til den rette løsning for dig og din indkørsel, have eller terrasse.