Kampesten

Kampesten

Med kampesten, sprængsten og pigsten kan du lave din have til en rigtig drømmehave. Vi har mange forskellige smukke natursten at vælge i mellem i denne kategori, og de kan bruges på mange forskellige måder. Du kan både lave kantafgrænsninger til dine fine urtebede, lave stengærder eller bruge de smukke sten, som de er - flotte og dekorative elementer i din have. Hos drømmehave.dk kan du finde alt hvad du har brug for til din have, så din have er et dejligt sted at opholde sig.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

3 vare(r)
Udsalg
Pigsten1ton-20
Specialpris 1.605,00 kr
Pris: 1.815,00 kr
Sprngsten6080cm-20
1.690,00 kr pr. stk
BjergstenPandasten-20
Bestillingsvare - ring på: 70 20 18 22
3 vare(r)

Smukke stengærder med kampesten

Kampesten er meget smukke, naturlige sten, som kan løfte udtrykket i enhver have. Mange mennesker bruger kampesten til at skabe flotte kantafgrænsninger i deres urtehaver og grøntsagshaver. Det kan være med til at give et super smukt middelalderligt udtryk. Med de rå, naturlige sten og flotte grønne krydderurter bliver der skabt en hyggelig stemning af gamle haver, som nærmest transporterer én til en anden tid. Det er sjovt at bygge stengærder med kampesten, og man skal tage sig tid til at udvælge, hvilke sten, der passer til hvilken placering. Det er et møjsommeligt arbejde, men et arbejde, som er meget givende i sidste ende, fordi man ender med en smuk mur, som man selv har lavet.

Har du brug for at lave en flot trappe i din have, så kan du med fordel tage et kig på vores fine granit kantsten, som egner sig rigtig godt til at lave trapper eller højbede. Vi forhandler granit kantsten i mange forskellige farver, så det er helt op til dig, hvilket udtryk du gerne vil have i din have. Lige meget hvilke typer granit kantsten du er til, så kan du finde dem hos os.

Brug sprængsten til dekorative elementer i din have

Med sprængsten har du den perfekte mulighed for at skabe kunstneriske og dekorative oaser i din have. De smukke sprængsten er perfekte til at have stående eller liggende forskellige steder i haven. Du kan for eksempel, have sprængsten liggende i dit blomsterbed eller krydderurtebed og nyde synet af de flotte sten sammen med blomsternes farver og krydderurternes forskellighed. Sprængsten vil være yndede pausesteder for småfuglene, så hold øje med din fuglekikkert og din fuglebog og nyd kombinationen af de smukke rå sten og din have med blomster og planter.

Har du et projekt i din have, hvor du skal anlægge sten i for eksempel din indkørsel eller have, så er vores flotte brosten helt sikkert en oplagt mulighed. Vores brosten giver en hyggelig og rustik stemning i både have og indkørsel, og der er mange muligheder for at bruge dem til havemure eller højbede.

Pigsten som smukke belægningssten

Brug vores flotte pigsten til smukke belægninger. Alle pigstenene er unikke og naturlige og giver et unikt udtryk til stier og terrasser. Pigsten lægges som belægning, og det er bare toppen, som er synlig. Det giver et gammeldags og rustikt udtryk til din have, som ikke mange har. Brug pigsten til at udfolde din kreative fantasi i haven og skab smukke åndehuller i din have.

Leder du efter nogle stærke og holdbare sten til at lægge i din indkørsel, så er vores Bordursten helt perfekte til dette. Bordursten er meget robuste og kan holde til køretøjer. Samtidig er de virkelig smukke, og de er derfor perfekte til at byde dine gæster velkommen til dit hjem.