Figurer, kompassten og meget mere

Figurer, kompassten og meget mere

Hvis der er noget, der kan give en have kant og personlighed, så er det kunst. Her hos Drømmehave.dk forhandler vi et stilsikkert udvalg af kunst til haven af forskellige udtryk i sten. På siden her finder du vores udvalg af figurer, kompassten og elegante fuglebade, som kan pryde din have.

Sæt dit personlige præg på din have med kunst, der matcher din smag. Hvis du er vild med kunst af sten, vil du måske også synes om idéen om at anlægge en sti med fliser eller trædesten og ølandsbrud i haven? Eller måske at inkorporere skærver eller skifer i havens design? Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor og find det kunstværk, der skal fuldende din drømmehave.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

9 vare(r)
StorsiddendeBuddhaigranit60cm-20
Storplantekrukkekummeigrgranit45cm-20
Skulpturisortbasaltvandfontne100cm-20
Poleredegranitkuglerigr3stk-20
Poleredekuglerimarmor3stk-20
Hvidmarmorbnk120cm-20
2.980,00 kr pr. stk
UniktfuglebadiNordiskgrsort-20
Udsalg
Firkantilysegrgranit-20
Specialpris 1.695,00 kr
Pris: 1.937,50 kr
9 vare(r)

Kunst til enhver smag: Rå og polerede materialer

Kunst er noget meget individuelt, og derfor er det vigtigt for os, at vi tilbyder noget forskellige stilarter. Nogle er til upoleret, rå, nordisk granit, mens andre foretrækker det glansfulde udtryk i sortpoleret granit. Vi mener selv, at begge udtryk er smukke og udtryksfulde, og at de endda er skønne i kombination med hinanden for at skabe en dynamisk kontrast.

Vi har deltaget i en lang række projekter, og vi tror aldrig, vi løber tør for gode idéer til indretning og dekoration af haver. Hvis du har lyst til at blive inspireret af noget af vores tidligere arbejde, kan du tage et kig på vores inspirationsside. Der kan du se nogle eksempler på blandt andet havestier, terrasser og private haver og måske få en bedre idé om, hvad du godt kan lide.

Elegante granit-fuglebade til haven

Som en del af vores sortiment forhandler vi blandt andet fuglebade af granit. Som du kan se på billederne, fås de i et varieret udvalg. Det gælder både i forhold til størrelse og finish på stenene. Vi har unikke fuglebade i granit, som har organiske former fra naturen. Og vi forhandler også fuglebade, som er blevet hugget til i en mere regulær form.

Fuglebade er hyggelige at have i haven, fordi de lokker alverdens småfugle til at tage et lille hvil. Et fuglebad er både en flot tilføjelse til haven og en måde at forkæle havens fjerklædte liv. Havefugle elsker nemlig at pudse og pleje fjerene ved at vaske dem og ryste vandet af sig.

Sådan kontakter du os

Vi elsker at hjælpe folk med at skabe deres drømmehaver, men vi ved også, at det kan være svært helt præcist at regne ud, hvordan man kommer derhen. Derfor svarer vi gerne på spørgsmål om stort og småt, praktisk og abstrakt. Du kan kontakte vores kompetente kundeservice enten telefonisk, via almindelig e-mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan din drømmehave egentlig ser ud, kan det være en god idé at lade sig inspirere af andre projekter og billeder. Derfor kan du med fordel følge os på både Instagram og Pinterest, hvor vi deler ud af vores indretnings- og designforslag.