Sten med savet/jetbrændt top

Sten med savet/jetbrændt top

Chaussesten er smukke og naturlige sten, som har en savet og jetbrændt overflade. Dette gør, at de både er flotte og rustikke at se på, og samtidig har en overflade, som gør dem yderst velegnede som belægning, fordi de er gode at gå på. Hvis du står og skal opgradere din gårdhave, så er vores chaussesten et rigtig godt sted at starte. Vi har et stort udvalg af fine chaussesten og brosten, som egner sig perfekt til at lægge i haven. Gå på opdagelse i vores udvalg af chaussesten og brosten, og tjek de gode priser ud på de flotte sten.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

2 vare(r)
2 vare(r)


Chaussesten giver mange muligheder

Man kan bruge chaussesten i mange forskellige sammenhænge, mange forskellige steder. Brug dem for eksempel i din gårdhave, hvis du gerne vil have et look, der giver fornemmelsen af at være under sydlandske himmelstrøg. Chaussesten har et specielt og unikt udtryk, som ser ekstra flot ud i haven. Med det dobbeltsidede udtryk fra den savede og jetbrændte top, får du nemt et enestående udseende i din have. De rå og naturlige sten ser ikke bare flotte ud, men er også virkelig gode at gå på og vil derfor give gangvenlige stier, hvis du bruger dem som belægning rundt omkring i haven.

Skal du til at lægge terrasse, så er du sikkert på udkig efter noget, du kan bruge som flot belægning. I vores store udvalg af flotte teglklinker kan du helt sikkert finde de tegl, som du har brug for til dit terrasseprojekt.

Forny din terrasse med chaussesten og brosten

Du kan nemt og bekvemt skabe en ny terrasse hjemme hos dig selv med vores flotte chaussesten og brosten. Både chaussesten og brosten er meget robuste og slidstærke, og de kan tåle at blive kørt på. Dermed egner de sig rigtig godt til for eksempel en indkørsel. Det er nemt at være kreativ i sit uderum, når man har gode materialer til rådighed. Vi har et bredt udvalg af forskellige chaussesten, både nye og brugte. Fælles for dem alle er de flotte farver og unikke udtryk. Ikke to sten er ens, og med de brugte og slidte brosten følger der en helt særlig patina med. Gå på udkig i vores store sortiment og find de granit brosten, som du har brug for til dit haveprojekt.

Ud over vores flotte chaussesten og brosten, så har vi også et stort udvalg af mosaiksten, som er perfekte til belægning udenfor. De flotte mosaiksten fås i flere forskellige farver, og kan lægges på mange fantasifulde måder. Du kan for eksempel lave flotte mønstre.

Vi hjælper dig med at finde de sten du har brug for

Vi forstår, at det kan være lidt af en jungle at skulle finde rundt i, hvilke slags sten, der vil egne sig bedst til dit haveprojekt. Derfor står vi selvfølgelig altid til rådighed for at hjælpe dig, hvad enten du er på udkig efter chaussesten, brosten, eller måske Bordursten, som er virkelig flotte og perfekte i indkørsler. Bordursten er robuste og tåler kørsel samtidig med, at de er smukke og sikrer en flot velkomst til dit hjem. Vores dygtige medarbejdere står til rådighed for dine spørgsmål og forespørgsler, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de rigtige sten til din drømmehave.