Mosaiksten

Mosaiksten

Hvis du står og mangler sten til belægning udenfor i det ene eller andet område af din grund, så er der gode grunde til at overveje mosaiksten. Mosaiksten er nemlig rigtig flotte, og så kan du samtidig bruge dem til mange forskellige formål.

Hos Drømmehave tilbyder vi forskellige mosaiksten i granit. Herunder kan du se vores udvalg af mosaiksten, og du kan læse meget mere om de forskellige slags. Så skal du nok finde frem til den helt rette variant for dig.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

3 vare(r)
MosaikstenPortugisiskimrkgr-20
MosaikstenPortugisiskilysgr-20
MosaikstenSortindisk-20
3.437,50 kr pr. ton
3 vare(r)


Mosaiksten til masser af formål

Er du i tvivl om, om du kan bruge mosaiksten til lige netop det formål, du har brug for? Eller har du besluttet dig for, at du rigtig godt kunne tænke dig mosaiksten på grund af deres flotte udseende, men er i tvivl om, hvad du kan bruge dem til?

Mosaiksten kan du bruge til mange forskellige formål på din grund. Du kan for eksempel bruge dem som belægning i din indkørsel. Du kan også bruge dem, hvis du skal lave en havesti. Her vil mosaiksten tage sig rigtig flot ud og være med til at shine haven op. Du kan også bruge mosaiksten mere specifikt som pynt, hvis du ønsker at skabe mosaikker i din have og virkelig gøre noget ekstra ud af udseendet i haven.

Du finder mosaiksten i forskellige farver

Vores udvalg af mosaiksten i granit byder på sten i flere forskellige farver. Vi har nemlig både lysegrå og mørkegrå mosaiksten, ligesom du også kan finde nogle i sort. Måske afhænger dit farvevalg af, hvad du skal bruge stenene til eller måske det kommer an på farvespillet på din grund. Men uanset hvad du er til, finder du altså mosaiksten i granit i meget forskelligartede farver.

Samtidig byder vores udvalg af mosaiksten på både portugisiske og indiske sten. Og uanset hvilken slags du vælger, kan du godt regne med at få nogle sten, som er i god kvalitet, og som samtidig er smukke at se på. Og så får du selvfølgelig vores mosaiksten til en favorabel pris – uanset dit valg af sten.

Stort udvalg af sten til haven og terrassen

Er du i gang med det helt store projekt i haven? Eller har du måske endnu ikke lagt dig helt fast på, hvilken slags sten det lige er, du har brug for? Så kan du også tjekke vores udvalg ud af forskellige andre slags sten. Hos Drømmehave udbyder vi nemlig sten og fliser til lidt af hvert.

Se for eksempel vores smukke brosten, som du kan bruge til din have. Ligesom vores mosaiksten vil de også pynte gevaldigt. Du kan også dykke ned i vores udvalg af granitfliser, som du med fordel kan bruge, hvis du skal lave en ny terrasse. Eller måske du er på udkig efter trædesten eller ølandsbrud til din have? Så finder du også forskellige slags af dem hos os.

Det er vigtigt for os hos Drømmehave, at vi hjælper dig bedst muligt til at træffe den helt rette beslutning for din terrasse eller have. Derfor kan du selvfølgelig også kontakte os, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål. Det kan du gøre enten ved at ringe på tlf. +45 70 20 18 22, ved at skrive til info@drømmehave.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et kyndigt svar til dig.