Halve Chaussesten

Halve Chaussesten

Mangler du stenbelægning til din have, terrasse eller indkørsel? Hvis svaret er ja; er du havnet det helt rigtige sted! Stenbelægning er ofte undervurderet, da det er med til at skabe de helt rette rammer for dit hus. Det er samtidig også med til at fremkalde dén stemning, du ønsker, din have eller lignende skal udstråle.

Hos Drømmehave.dk har vi et stort udvalg af både halve og hele chaussesten til dig, der både ønsker et robust samt smukt og dekorativt look til din have. Vores halve chaussesten er af høj kvalitet og er blandt andet fra Portugal og Indien. Udforsk vores sortiment nedenfor og vær’ et skridt tættere på din egen drømmehave.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

4 vare(r)
HalvechaussestenSvenskRdBohus-20
HalvechaussestenPortugisiskimrkgr-20
fra 
Specialpris 1.803,75 kr
Pris: 2.062,50 kr
HalvechaussestenPortugisiskilysgr-20
fra 
Specialpris 1.803,75 kr
Pris: 2.062,50 kr
HalvechaussestenSortbodafors-20
4 vare(r)


Vær’ dekorativ med halve chaussesten

Chaussesten generelt er en naturstensbelægning, der på grund af dens robusthed ofte bruges til belægninger på veje, store pladser, rundkørsler og stisystemer. Halve chaussesten er derfor også ideelle til indkørselsbelægning på grund af stenens styrke, der kan holde til enhver form for slid. 

Derudover er chaussestenen yderst populær, når haven skal indrettes, og terrassen skal lægges, da stenen udover at være holdbar og af høj kvalitet samtidig også er smuk og perfekt til at lave dekorative mønstre med. Så er du en kreativ sjæl eller blot interesseret i en unik have eller terrasse er halve chaussesten lige dig! 

Skab din helt egen drømmehave

Slå dig løs i vores udvalg af både halve- og hele chaussesten og kreer din helt egen drømmehave. De findes i mange forskellige nuancer og farver, afhængigt af hvilket look du går efter. Mix de forskellige sten på kryds og tværs, og lad din have skille sig ud!

Se eksempelvis vores udvalg af halve chaussesten fra Portugal i en flot mørkegrå farve for et stilrent og sikkert valg. Ønsker du derimod et anderledes men moderne touch til din terrasse eller indkørsel, er vores sorte indiske sten helt perfekt.

De halve chaussesten kan med fordel integreres med vores store udvalg af hele chaussesten, eller du kan kombinere dem med vores udvalg af chaussesten og brosten med savet/jetbrændt top. Kombinationen siges at tage det bedste fra to verdener, da det skaber et råt og flot look, mens flisen stadig er gangvenlig.

Få både inspiration og rådgivning hos os

Fandt du ikke, hvad du ledte efter, har vi et stort udvalg af andre natursten til stenbelægning. Vores udvalg af granitfliser er eksempelvis også et perfekt valg, hvis du skal til at lægge en flot og funktionel terrasse. Disse kan selvfølgelig også kombineres med vores hele- og halve chaussesten.

Har du spørgsmål til vores sortiment af halve chaussesten eller til andre af vores stenbelægningsprodukter, kan du kontakte os på telefon 70 20 18 22. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din ønskede leverance, må du endelig skrive til vores e-mail info@drømmehave.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vores lager finder du hos Bent Vangsøe Natursten i Middelfart, men tvivl ej, hvis du ikke lige befinder dig i nærheden; vi leverer til hele Danmark!

Vi ser frem til at høre fra dig!