Chaussesten

Chaussesten

Trænger din have til at blive piftet op? Eller har du netop færdiggjort et nybygget husprojekt og mangler nu blot en drømmehave at omgive huset med? Et godt sted at starte, er ved valg af stenbelægning til terrassen eller eventuelle små stisystemer.

Vi ved, det kan være lidt af en jungle at vælge den helt rette stenbelægning. Men går du efter et smukt og robust look, er chaussesten netop hvad du søger. Hos Drømmehave.dk tilbyder vi et stort udvalg af flotte chaussesten fra blandt andet Sverige, Indien og Portugal. Se vores sortiment nedenfor og skab en stenbelægning, der matcher dit behov.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

13 vare(r)
ChaussestenPortugisiskilysgr-20
Specialpris 2.460,00 kr
Pris: 2.490,00 kr
ChaussestenPortugisiskimrkgr-20
Specialpris 2.460,00 kr
Pris: 2.490,00 kr
Udsalg
ChaussestenKuppamGreen-20
Specialpris 1.980,00 kr
Pris: 2.750,00 kr
Udsalg
FortovsstenPortugisiskilysgr-20
Specialpris 1.750,00 kr
Pris: 2.500,00 kr
ChaussestenGrmix-20
fra 
1.775,00 kr
ChaussestenBrugteSlidte-20
Nordisk mix af chaussesten
fra 
2.000,00 kr
ChaussestenSvenskRdBohus-20
ChaussestenSvenskHalmstad-20
3.375,00 kr pr. ton
ChaussestenSortBodafors-20
3.500,00 kr pr. ton
ChaussestenSortbasalt-20
fra 
2.875,00 kr
BrugtechaussestenStokhuggetsortbasalt-20
13 vare(r)


Skab din egen drømmehave med chaussesten

Chaussesten er kendt for at være en smuk og robust naturstensbelægning, der på grund af dens styrke med fordel bruges til belægninger på veje, store pladser, rundkørsler og stisystemer. Chaussesten er også populær stenbelægning i private haver, da stenene gør det muligt at lave forskellige dekorative mønstre og linjer.

Hos os finder du flotte chaussesten i forskellige farver og nuancer til at sætte et personligt præg på din have. Se eksempelvis de smukke portugisiske sten i både lysegrå og mørkegrå. Du finder også sorte chaussesten eller et nordisk mix af forskellige farver, hvis det er et mere broget look, du er på udkig efter.

Billige chaussesten af god kvalitet

Slip din fantasi og kreativitet løs ved at vælge vores chaussesten, og design en fuldkommen unik og smuk have. Der er ingen grænser for hvilke mønstre, du kan kaste dig ud i, eller hvilke smukke nuancer, der kan mixes og matches. Har du brug for inspiration, finder du masser af eksempler på Drømmehave.dk.

Vi garanterer dig høj kvalitet og holdbare chaussesten til en god pris. Husk at vi også tilbyder fri fragt ved større køb - til hele Danmark!

Drømmehave.dk er fuld af inspiration

Hos Drømmehave.dk finder du alt inden for stenbelægning. Har du endnu ikke helt besluttet om chaussestenbelægningen er den ideelle for dig og din have, huser vi også andre flotte og billige stenbelægninger.

Hvad med smukke og rustikke brosten eller granitfliser til den perfekte, store terrasse? Ønsker du et mere særpræget look, vil vi anbefale at du tager et nærmere kig på vores flotte og grove trædesten og ølandsbrud.

Har du spørgsmål til vores udvalg af chaussesten eller til andre af vores produkter, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Skriv til vores e-mail info@drømmehave.dk, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på din ønskede leverance. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!