Smukke nye og brugte brosten

Smukke nye og brugte brosten

Her på siden finder du et stort udvalg af brugte og nye brosten i forskellige størrelser, farver og prislejer. Uanset, om du er på udkig efter rustikke brosten, granitbrosten eller københavnerbrosten, finder du det her.Brosten giver en elegant og klassisk belægning, som kan anvendes i indkørsel, haven, drivhus, som støttemur o.lignende. Vi har et stort udvalg af sten fra hele verden - bl.a. Sverige, Portugal, Indien og Kina - på den måde sikrer vi noget for enhver smag og garanterer for høj kvalitet og lave priser.Vi har desuden et stort udvalg af både chaussesten og granitfliser – mange i samme farver og udtryk.

Hos Drømmehave skal det betale sig at samle dine køb

Vi giver derfor samlerabat på hele dit køb - uanset hvilke produkter, du har i kurven.

rabatdroemmehave_2

10 vare(r)
Udsalg
BrostenPortugisiskimrkgr-20
Specialpris 2.310,50 kr
Pris: 2.365,00 kr
Udsalg
BrostenPortugisiskilysgr-20
Specialpris 2.272,00 kr
Pris: 2.365,00 kr
Udsalg
BrostenIndiskKuppamGreen-20
Specialpris 1.980,00 kr
Pris: 2.750,00 kr
BrostenNordiskmix-20
3.350,00 kr pr. ton
BrostenSortBodafors-20
3.400,00 kr pr. ton
BrostenRdBohus-20
3.375,00 kr pr. ton
BrostenBrugteslidte-20
2.500,00 kr pr. ton
BrostenIndiskgrKuppam-20
2.500,00 kr pr. ton
FortovsstenRdVonga-20
3.350,00 kr pr. ton
10 vare(r)


Med brosten er mulighederne mange

Brosten laves af flotskåret/kløvet granit og de fungerer som en stabil belægning med et smukt og rustikt udtryk.

Vores brugte brosten har naturlig patina med en slidt og glat overflade, som skaber en hyggelig og hjemlig stemning i både indkørsel og have. Det understøtter særligt den klassiske og elegante belægning, som man kender brostenen for.

Brosten i indkørsel og have

Med en flot indkørsel bliver det en fornøjelse at parkere bilen derhjemme. Skab en indbydende indkørsel med vores fine brosten eller brug dem til at lave hyggelige pladser i haven. Med brosten får du muligheden for at indrette præcis det uderum, du ønsker. Vores brosten også anvendes til at bygge fine blomsterkasser, højbede eller havemure.

Mulighederne er med andre ord mange. Udover de mange anvendelsesmuligheder, kan du også vælge frit mellem røde, grå og sorte brosten.

Hvis du mangler idéer til, hvordan du kan belægge din have eller indkørsel, kan du finde inspiration her.

Levering af brosten

Alle vores brosten leveres i størrelsen 13-15 cm og 18-20 cm i længden. Grunden til intervallet er, at størrelsen ikke altid bliver præcis, når brostenene kløves. Til gengæld giver det et flot og rustikt spil i belægningen. Brosten vejer ca. 12 kg stykket – det betyder at hvis du køber et ton, vil du modtage omkring 83 brosten.

Du kan se de varierende størrelser og farver på de individuelle brosten. Det gør det let at vælge lige præcis de sten, der passer til dine behov og falder i din smag.

Når du køber dine brosten hos os, har du stenene inden for en uge (7 hverdage) – så du kan sætte gang i dit haveprojekt lige straks.

Kvalitet og service i højsædet

Hos Drømmehave er kvalitet og god service altid i højsædet. Det kan ses på vores kvalitetsrige og prisvenlige udvalg af brosten. Vi er naturligvis altid klar til kompetent rådgivning, hvis du har brug for gode råd eller vejledning i forbindelse med din kommende drømmehave. Vi stiller altid vores ekspertise og idérigdom til rådighed, hvis du har brug for inspiration.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 20 18 22 eller sende os en mail på info@drømmehave.dk.

Vi er altid klar til at imødekomme dine ønsker – dét er stensikkert.